The Readable 129%

Love Is On A Roll

Det är så gott

Det finns så otroligt mycket god mat och något som jag verkligen tycker är gott är sushi, det är så gott. Det finns sushi i norrköping som man kan äta eller annan asiatiskt mat i norrköping. Det är ju härligt att det finns så mycket gott som man kan passa på att äta om man skulle vara där.

Underbara mat

Ja det finns verkligen så mycket underbar mat som man kan äta och visst är det härligt att det finns så stor variation på mat. Man behöver aldrig bli trött på mat, för det finns så mycket späntade mat som man kan pröva på och äta. Ja det är ju underbart att det finns så mycket att välja på. Och vi tycker ju inte alla om samma men det spelar ju ingen roll när det finns så mycket som man kan välja på. Då finns det något för alls småler och det är ju underbart att det finns så mycket att välja på.
Jag skulle vilja pröva och göra egen sushi, det har jag gjort en gång för länge sedan och det blev jätte gott, skulle vilja pröva på att göra det igen för det var så länge sedan och det var så gott när jag gjorde det så det vore kul att pröva på det igen någon gång.
Måste bara skaffa ingredienserna så att jag kan göra det men det ska väl inte vara all för svårt. Man måste bara bestämma sig och göra det och så kommer det bli super gott det är jag säker på att det kommer att bli.
Ja det är härligt att det finns så mycket god mat att välja på och man blir som sagt aldrig trött på att äta god mat, det vill vi ha varje dag och flera gånger om dagen till och med så det är ju underbart.