The Readable 129%

Love Is On A Roll

Syrrans bröllop är nära

Snart stundas det bröllop!
Om drygt en månad så ska min syster gifta sig med sin drömprins. Min lillasyrra, det känns helt super konstigt att hon ska gifta sig?! Hon ska ju sitta hemma hos mamma och pappa och leka med dockor och låtsas kök. Inte gå och gifta sig? Det skiljer ju sju år mellan mig om syrran, och det är ju vare sig man vill det eller inte en rätt stor åldersskillnad faktiskt. Jag har ju varit gift ett tag redan och jag har ju också barn. Så det ska bli så kul att hon också får bilda en egen liten familj, även om det känns lite konstigt.

Jag kom på igår vad jag ska ha på mig, det är ju alltid den där stressen få vad man ska ha på sig. Jag hade först tänkt köpa något nytt faktiskt men så kom jag på att jag fick ärva en klänning från min mammas mormor ifrån 20 talet någon gång som är suuuuper fin och dessutom rätt inne i modet just nu också. Men den är lite trasig här och var så jag ska lämna in den på textilservice. Så förhoppningsvis blir den skitsnygg och även jag blir det i den. 

Det känns så skönt att jag nu kan sluta känna mig stressad över kläder, jag menar, det finns massa annat som måste fixas innan det är dags för syrran att gå ned för altargången. Och gissa vem som har ansvaret för allt såm ska göras? Jo men precis, det är ju jag det ja. Jag ska självklart inte göra allt själv men jag har fortfarande ansvaret för att någon ska göra det och att det blir ordentligt gjort. SÅ ja det är lite pressande men samtidigt så himla kul och väldigt hedrande att dom lägger allt i mina händer.